Kata Mutiara Bahasa Jawa



KATA-KATA BIJAK BAHASA JAWA | PITUTUR BOSO JOWO

Kahanan donya iki ora langgeng, tansah owah gingsir. Yen sira kebeneran katunggonan bandha lan kasinungan pangkat, aja banjur rumangsa, “sapa sira sapa ingsun”, tansah ngendelake panguwasane. Tumindak degsura marang sapadha-padha. Elinga yen bandha iku gampang ilang muspra lan pangkat iku sawayah-wayah bisa oncat..! - [Lanjut Baca »]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.2/10 (240 votes cast)
Keywords: pitutur jowokata bijak bahasa jawaucapan selamat pagi bahasa jawakata mutiara bahasa jawaboso jowopitutur jawapitutur semar